Gründer Boost

Fra idé til suksess på 3 måneder.

Gründer Boost er for deg som vil komme deg ut av tåke, tvil og forvirring og er fast bestemt på å nå målet om å leve godt av egen bedrift!

Video Poster Image
Jeg er med!

Sparringspartner når du trenger det

Skulle du ønske at du hadde en sparringspartner som heier på deg, som føles som en del av teamet, og som finner veien tilbake når du føler deg lost? En som bobler over av energi, ideer og løsninger som er skreddersydd for akkurat deg og din bedrift? Da er Gründer Boost for deg!

Vi snakker sammen annenhver uke i 3 måneder, og sammen løser vi det egentlige problemet i bedriften din, det som gjør deg utslitt, forvirret og lei. 

Det er ikke teknikken som holder deg tilbake. Det er ikke landingssider, hashtagger eller at det er vanskelig å skrive tekster til Instagram.

Det som holder deg igjen er 4 følelser: Forvirring, tvil, overveldelse og bekymring. Det gir beslutningsvegring og gjør at du stadig tar to skritt frem og ett tilbake.

Når du investerer i Gründer Boost, blir jeg din sparringspartner som hjelper deg å finne ideer og løsninger slik at du kan ta beslutninger og komme videre i din business.

Første møte: Idémyldring

Bli kjent, hva drømmer du om, hva er målene dine, hva er hindringene. Hvor kan du tjene mest penger?

En brainstorming og idéutvikling som har gitt tilbakemeldinger som «jeg ble så inspirert at jeg ikke fikk sove på en uke»!

(Verdi 6997,-)

Andre møte: Bestem målet

Hva er det viktigste du ønsker å få til de neste 3 månedene? Du velger deg 1 mål. Vi jobber med motivasjon og hvorfor akkurat dette ene målet er det viktigste for deg. Så finner vi alle hindringene og lager strategier for å suse forbi.

Etter dette møtet vil du føle deg supermotivert og veldig fokusert på målet ditt. Du vet akkurat hva du skal gjøre, når og hvordan. Du har en helt konkret plan du skal jobbe etter de neste 3 månedene for å nå målet ditt.

(Verdi 6997,-)

Tredje møte: Ut av tåken

Å starte egen bedrift kan føles som å melde seg på et slag i trynet hver dag de neste 365 dagene. Og så de neste ti årene. De som lykkes, er de som har bestemt seg for å ikke gi seg, uansett.

Hjernen din kommer til å slenge dritt til deg. Siden vi snakket sammen forrige gang, har du testet planen. Noe har virket, noe har ikke gått som forventet.

Uansett hvor bra det har gått, så står hjernen klar for å fortelle deg hvorfor du ikke duger, hvorfor alle andre er bedre enn deg, og hvorfor det var verdens dårligste idé å starte egen bedrift. Hvem trenger fiender liksom... Det er noe dritt, men du er ikke spesiell i det hele tatt. Dette er klassisk imposter syndrome, og det er bare en del av business. Hvordan takle det? Hvordan klare å fortsette når du føler deg dritt?

Etter dette møtet har du fått ny motivasjon til å knuse målet, og du vet nøyaktig hva du skal prioriterte først.

(Verdi 6997,-)

Fjerde møte: Juster kursen

Nå har du jobbet etter planen i et par måneder. Hva har fungert? Hva gikk ikke som planlagt? Vi evaluerer og justerer kursen. Kjedelig? De som lykkes, gjør dette hele tiden. Test, evaluer, juster.

Etter dette møtet føler du deg trygg på at du er på riktig kurs og vet nøyaktig hvordan du skal fortsette mot målet.

(Verdi 6997,-)

Femte møte: Innspurt

Nei, det er ikke for sent. Sprintere i VM legger seg ikke ned 10 meter før mål, og det gjør ikke du heller. Denne uken legger vi en plan for hvordan du kan finne et sjette gir du ikke visste om for å spurte mot mål i lysets hastighet. Just in time-prinsippet funker utmerket i business, og det vil det gjøre for deg også, så lenge du holder tempo oppe helt til målstreken.

Etter dette møtet føler du deg klar for å gi alt siste ukene. Du føler deg trygg, fokusert, inspirert og full av energi.

(Verdi 6997,-)

Sjette møte: Level up: Evaluering og ny kurs

I tre måneder har du jobbet smart for å nå det viktigste målet i din business. Du har lært, du har feilet, du har nådd mål du ikke trodde var mulig for kort tid siden. Du er en absolutt badass. Nå er du klar for å level up. Hva er det neste steget for deg? Vi setter mål, finner hindringer og lager en plan slik at du kan fly til nye høyder.

Etter dette møtet kan det komme en ny søvnløs uke der ideene og tiltakslysten bobler over. Du føler deg trygg, fokusert og inspirert til å suse videre til neste mål. Gratulerer! Du har tatt din idé til suksess på 3 måneder! Ta deg tid til å feire med dans og uhemmet selvskryt. Så er det full speed ahead mot neste mål!

(Verdi 6997,-)

Pris fra 1.1.2021

13.999,-

eks. mva.

  • 1. Idémyldring
  • 2. Slik når du mål
  • 3. Slik holder du ut på kjipe dager
  • 4. Slik justerer du kursen
  • 5. Slik sprinter du i mål
  • 6. Slik vokser du videre
JEG ER MED!

Gründer Boost

Ta din idé til suksess på 3 måneder!

Samlet verdi: 41.987,- eks. mva.

Din pris: 13.999,- eks. mva.

Ønsker du delbetaling?

Det er mulig å dele betalingen over 3 måneder. 

Klikk her for delbetaling!

Voks raskere. Le mer.

Jeg er ikke en guru, og jeg prøver ikke å overbevise deg om at du enten må jobbe med meg, eller så vil du feile. Spørsmålet er ikke om du kan gjøre det alene. Spørsmålet er om du vil gjøre det alene. Med meg som sparringspartner vil du vokse raskere, og ha det gøy på veien!

Gi meg gründer boost nå!

BONUS!


BONUS 1: Knus fartsdumpene: Oppfølging mellom samtaler
Verdi: 6997,-

Lurer du på noe mellom møtene våre? Jeg er bare en dm unna. Send dine spørsmål, bekymringer og forvirring min vei, så løser vi det raskt og enkelt.

BONUS 2: Månedlig master mind: Business Boost (Verdi: 2697,-)

En gang i måneden inviterer jeg deg og andre badass gründere til å samles til nettmøte og finne løsninger. Hva er vanskelig for deg akkurat nå? Hva trenger du innspill på? Jeg svarer på dine spørsmål, og vi brainstormer sammen hele gjengen for å gi deg en ekstra boost i hverdagen.

Samlet verdi med bonuser: 51.676,- eks. mva.

Din pris: 13.999,- eks. mva.

 

Ekstra bonus: LØST: Sett bort jobben du ikke vil gjøre selv.

Det finnes ting du er god på, og ting du ikke er god på. Du kan tjene mer penger, men du kan ikke få mer tid. Derfor er det superviktig at du finner ut hva du skal drive med og hva du skal betale noen andre for å gjøre. Ja, du må investere i bedriften din. Ja, det er lurt å investere i produkter og tjenester der du mangler kompetanse. Som gründer kan du ikke gjøre alt selv.

Men hvem skal du velge? Hvordan vet du hvem som kan levere akkurat det du trenger? Jeg har et nettverk av samarbeidspartnere på foto, grafisk design, tekst og sosiale medier, regnskap og administrasjon, som gjør at du kan slippe søvnløse netter, og heller bruke tiden din på det du elsker, som du er rå på, og som gir cash på konto.

Jeg anbefaler kun badass folk som jeg stoler på med mine egne penger, slik at du kan føle deg trygg på at du får verdi for pengene dine, og at din business baby er i gode hender.

Jeg hjelper deg å finne riktig leverandør av riktig tjeneste til riktig tid og riktig pris. 

(Verdi: Uvurderlig. Tid er det eneste du ikke kan få mer av, og du har ikke råd til å kaste bort tiden din på oppgaver du ikke liker og ikke mestrer)

Din pris nå

13.999,-

eks. mva.

  • Coaching annenhver uke i 3 måneder
  • Oppfølging mellom samtaler
  • Mastermind hver måned i 3 måneder
  • Hjelp til å finne riktig leverandør til riktig tid til riktig pris.
JEG ER MED!

Gründer Boost

Ta din idé til suksess på 3 måneder!

Samlet verdi med bonuser: 51.676,- eks. mva.

Din pris nå: 13.999,- eks. mva.

Vil du ha ånden i lampen til din bedrift?

Kunde: "Det er som å ha ånden i lampen! Du dukker opp når jeg trenger det, og bare fikser det!"

Skulle du ønske at du hadde en sparringspartner som heier på deg, som føles som en del av teamet, og som finner veien tilbake når du føler deg lost? En som bobler over av energi, ideer og løsninger som er skreddersydd for akkurat deg og din bedrift? Da er Gründer Boost for deg!

Gi med Gründer Boost NÅ!

Mari Vige

Siw er en utrolig dyktig coach som får meg til å tenke på en ny måte! Hun stiller gode spørsmål, er ikke dømmende, og får meg til å tenke at dette er noe jeg kan få til!

Mari Vige, Mentor for Virtuelle Assistenter

Annette Solheim

Siw er den beste investeringen jeg har gjort. Hun hjelper meg å sortere pengene mine og tankene. Jeg hadde aldri turt å satse som online coaching uten henne i ryggen.

Annette Solheim, Personlig trener

Maria Bjerge

Som Gründer er det godt for meg å ha en å sparre med som er opptatt av hvordan jeg kan tjene penger, investere og samtidig leve det livet som passer meg, det er ingen ”one size fits all”.

Maria Bjerge, Coach og meditasjonslærer

Emeli Torvund

Å jobbe 1:1 med Siw er den aller beste investeringen jeg har gjort i min business noen sinne 🤩  Takk for at du er der som min boblemaskin og fantastisk herlige deg ❤️

Emeli Torvund, Grafisk designer

Karina Lange

Den første samtalen med Siw vil jeg kalle life-changing. Hun gjør kaos om til fokus. Siw er en gavepakke til gründere!

Karina Lange, fotograf og fotocoach

Vetle Valsgård

Etter den første samtalen med Siw, var jeg så full av ideer at jeg ikke fikk sove på en uke! Hun er helt unik!

Vetle Valsgård, revisor og autorisert regnskapsfører