Betingelser

Les dette nøye før du kjøper noe fra Aldri mer inkasso.

Ved å benytte nettsiden aldrimerinkasso.no og å kjøpe produkter her, samtykker du til disse betingelsene.

Produkter du kjøper fra Aldri mer inkasso gjelder deg som personlig bruker og kan ikke overføres til andre eller videresendes.

Alt innhold på siden er beskyttet som åndsverk og eies av Siw Slevigen. Det kan ikke kopieres eller deles fra dette innhold uten ettertrykkelig samtykke fra Siw Slevigen, som kan kontaktes på [email protected]

Aldri mer inkasso eies av Siw Slevigen, orgnr. 920802613.

Alle nettkjøp har 14 dagers angrefrist. Du kan lese mer om angrefrist på Forbrukerrådets nettsider her.

Siw Slevigen og Aldri mer inkasso kan ikke holdes ansvarlig for handlinger du tar eller resultater du får etter å ha benyttet deg av innholdet på denne nettsiden eller i våre kanaler i sosiale medier. 

Siw Slevigen og Aldri mer inkasso gir informasjon og råd basert på kunnskap som siviløkonom og økonomijournalist med mer enn ti års erfaring. Enhver kunde er likevel fullt ansvarlig for sin økonomi og disponering av sine penger. 

Med "Aldri mer inkasso" menes at dersom du følger nettkurset Aldri mer inkasso i 6 uker, inkludert alt innhold som video, tekst, lyd og oppgaver, så vil du ha et kunnskapsgrunnlag som gjør at du selv kan ta valget om å endre vaner, slik at du ikke får flere inkassokrav i posten.

Resultatene vil variere og være individuelle basert på den enkeltes økonomiske utgangspunkt og innsats gjennom kurset og i ettertid. Siw Slevigen og Aldri mer inkasso kan ikke garantere resultatet du får. Siw Slevigen og Aldri mer inkasso kan heller ikke holdes ansvarlig dersom du får inkassokrav etter at du har gjennomført kurset.

 

 

Close

Legg igjen epost her

Så kan du laste ned din gratis guide!